World's Fastest Online Shopping Destination
Tłuczek do mięsa to niezbędnik każdego miłośnika mięsnych dań, w którego menu często goszczą kotlety schabowe, filety z piersi kurczaka, zrazy czy bitki wołowe. Tłuczek Valdinox umożliwia szybkie i proste rozbijanie mięsa i to bez konieczności użycia dużej ilości siły. Wydobędzie z mięsa wyjątkowy smak i sprawi, że po przygotowaniu danie będzie miękkie i soczyste. Artykuł jest wytrzymały, poręczny i solidnie wykonany.
Tłuczek do mięsa Valdinox został wykonany z trwałego stopu cynku, dzięki czemu jest wyjątkowo odporny na uszkodzenia mechaniczne i zarysowania. Z pewnością posłuży w Twojej kuchni wiele lat! Polerowana powierzchnia stali jest także bardzo łatwa do utrzymania w czystości - bez problemu umyjesz tłuczek ręcznie, przy użyciu gąbeczki i detergentu. Wszystkie zabrudzenia z łatwością odchodzą od tak gładkiego materiału.
Praktyczny tłuczek Valdinox posiada antypoślizgowy uchwyt, który pewnie leży w dłoni i nie wyślizguje się nawet z mokrych rąk. Dzięki temu prace kuchenne są komfortowe i łatwe, ale również całkowicie bezpieczne. Bez obaw możesz chwytać tłuczek nawet wilgotną dłonią. Szybko i bezpiecznie rozbijesz nawet wiele kawałków mięsa!
Dwustronny tłuczek z karbowana głowicą zapewnia dokładne tłuczenie różnych gatunków mięs. Doskonale sprawdzi się przy rozbijaniu wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Przy użyciu tłuczka rozbijesz mięso na kotlety schabowe, filety z piersi kurczaka, bitki wołowe i zrazy. Wydobędziesz z nich odpowiednie smaki i sprawisz, że będą miękkie i soczyste. Tłuczek jest odpowiednio wyważony i nie wymaga użycia dużej ilości siły.
--------------------------------------------
Istotne informacje:
--------------------------------------------
Możliwość stosowania:
Kontakt z żywnością
Specific References