To give you the best possible experience, this site uses cookies. Using your site means your agree to our use of cookies. We have published a new cookies policy, which you should need to find out more about the cookies we use. 
      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401
      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401
      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401
      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401
      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401

      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401

      27.63 zł
      Tax Included
      Return policy:31

      Nakłuwacz z 56 ostrzami ze stali nierdzewnej, idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków! Dzięki zastosowaniu nakłuwacza Twoje ulubione mięsne potrawy zachwycą smakiem stając się bardziej wyrazistymi i kruchymi.

      Quantity :
      • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
      • Zasady dostawyZasady dostawy
      • Zasady zwrotuZasady zwrotu

      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin

      • Niezbędne narzędzie kuchenne - nakłuwacz z 56 ostrzami ze stali nierdzewnej, idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków!
      • Kruche i delikatne mięso - dzięki zastosowaniu nakłuwacza Twoje ulubione mięsne potrawy zachwycą smakiem stając się bardziej wyrazistymi i kruchymi.
      • Przyrządź mięso tak, jak lubisz - nakłuwacz idealnie nadaje się do wykonania piersi z kurczaka, sznycli oraz steków typu palomilla.
      • Skraca czas gotowania, smażenia i grillowania - nakłuwając mięso przed obróbką termiczną, możesz skrócić czas jego przyrządzenia nawet o 50%!
      • Ergonomiczny i bezpieczny kształt - umożliwia nakłuwanie mięsa bez użycia dużego nakładu siły, zabezpieczenie chroni zaś przed niechcianym skaleczeniem i wysuwa ostrza dopiero po przyciśnięciu urządzenia do potrawy lub blokuje je na stałe!

      Kochasz znakomicie przyrządzone soczyste steki? Chcesz by Twoje gotowane, pieczone i grillowane mięsa były kruche i delikatne, a ich smak został podkreślony przez użyte przyprawy i marynaty? Wybierz nasz nakłuwacz do mięsa - urządzenie niezastąpione w kuchni, także podczas przyrządzania potraw z grilla. Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. 56 skrytych w plastikowej obudowie ostrzy ze stali nierdzewnej dzięki specjalnemu zabezpieczeniu wysuwa się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie! Przechowując urządzenie w szufladzie możesz zaś zablokować wysuwanie ostrzy całkowicie!

      UWAGA na ostre noże! Bezpieczne przechowywanie urządzenia jest możliwe dzięki blokadzie, która pozwala na całkowite zablokowanie wysuwania się ostrzy z nakłuwacza!

      Dlaczego warto nakłuwać mięso przed jego obróbką termiczną?

      Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste. Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!

      Po trzecie - mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki, jest smaczniejsze, łatwiejsze do spożycia, a także do trawienia!

      Dane techniczne:

      • Liczba ostrzy: 56
      • Długość ostrzy 2,5 cm
      • Materiał wykonania ostrzy: stal nierdzewna
      BROWIN
      5908277709839

      Specific References

      Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem Browin 311401

      27.63 zł
      Tax Included
      Return policy:31