To give you the best possible experience, this site uses cookies. Using your site means your agree to our use of cookies. We have published a new cookies policy, which you should need to find out more about the cookies we use. 
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211

      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211

      13.46 zł
      Tax Included
      Return policy:31
      Last items in stock

      Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

      Quantity :
      • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
      • Zasady dostawyZasady dostawy
      • Zasady zwrotuZasady zwrotu
      • Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych.
      • Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
      • Wytrzymałość na pęknięcia - nić pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku.
      • Wygodna, duża szpula - ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania.
      • Inne zastosowania - sznurek/nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.

      Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

      Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.

      Uwaga!

      Wytrzymałość termiczna do 240°C

      Wymiary:

      Ø 2 mm

      długość 145 m

      BROWIN
      5908277702670

      Specific References

      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211

      13.46 zł
      Tax Included
      Return policy:31