To give you the best possible experience, this site uses cookies. Using your site means your agree to our use of cookies. We have published a new cookies policy, which you should need to find out more about the cookies we use. 
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201

      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201

      7.31 zł
      Tax Included
      Return policy:31

      Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

      Quantity :
      • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
      • Zasady dostawyZasady dostawy
      • Zasady zwrotuZasady zwrotu

      Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

      • Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych m.in. szynek oraz rolad.
      • Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
      • Wytrzymała na pęknięcia - solidna, biała nić pozwala bez obaw zawiesić mięso do wysuszenia na haku
      • Nie tylko do wędliniarstwa - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
      • Wystarczy na długo - 55 metrów nici wystarczy Ci na przygotowanie wielu smakowitych potraw. Wygodna szpula sprawi, że nić zawsze będzie przechowywana w porządku, bez ryzyka poplątania.

      Kochasz domowe wędliny? Często przygotowujesz własne szynki i rolady? Bawełniane, białe nici wędliniarskie idealnie sprawdzą się do ręcznego wiązania mięs. Dzięki ich wytrzymałości na wysokie temperatury - możesz przygotować z wykorzystaniem tych nici wszystkie swoje ulubione dania - zarówno te wędzone, parzone, jak i pieczone. Naturalne materiały, z których wykonane są nici, pozwalają bowiem na obróbkę cieplną mięsa, aż do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku! Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu możesz je wykorzystać np. do zawieszenia mięs na haku bez żadnych obaw o ich pęknięcie. Ze względu na neutralny kolor nici te przydadzą się nie tylko w Twojej kuchni! Z ich pomocą możesz bowiem podwiązać rośliny w swoim ogrodzie, spakować paczki lub przewiązać świąteczne prezenty! Przy wykorzystaniu takich nici z łatwością zrobisz również różne kreatywne projekty DIY. Wybierając nasz produkt, otrzymujesz, aż 55 metrów nici umieszczonych na wygodnej szpuli, umożliwiającej przechowywanie ich w porządku, bez obaw o poplątanie.

      Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.

      Uwaga!

      Wytrzymałość termiczna do 240°C

      Wymiary:

      • Ø 2 mm
      • długość 55 m
      BROWIN
      5904816916973

      Specific References

      Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201

      7.31 zł
      Tax Included
      Return policy:31