• Nowy
Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
search
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211

Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 145 m Browin 310211

19,92 zł

Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

  • Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych.
  • Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
  • Wytrzymałość na pęknięcia - nić pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku.
  • Wygodna, duża szpula - ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania.
  • Inne zastosowania - sznurek/nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.

Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.

Uwaga!

Wytrzymałość termiczna do 240°C

Wymiary:

Ø 2 mm

długość 145 m

5908277702670