






Made In Home - Zrób to w domu - Zadzwoń teraz 880-248-401
Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
Kochasz domowe wędliny? Często przygotowujesz własne szynki i rolady? Bawełniane, białe nici wędliniarskie idealnie sprawdzą się do ręcznego wiązania mięs. Dzięki ich wytrzymałości na wysokie temperatury - możesz przygotować z wykorzystaniem tych nici wszystkie swoje ulubione dania - zarówno te wędzone, parzone, jak i pieczone. Naturalne materiały, z których wykonane są nici, pozwalają bowiem na obróbkę cieplną mięsa, aż do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku! Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu możesz je wykorzystać np. do zawieszenia mięs na haku bez żadnych obaw o ich pęknięcie. Ze względu na neutralny kolor nici te przydadzą się nie tylko w Twojej kuchni! Z ich pomocą możesz bowiem podwiązać rośliny w swoim ogrodzie, spakować paczki lub przewiązać świąteczne prezenty! Przy wykorzystaniu takich nici z łatwością zrobisz również różne kreatywne projekty DIY. Wybierając nasz produkt, otrzymujesz, aż 55 metrów nici umieszczonych na wygodnej szpuli, umożliwiającej przechowywanie ich w porządku, bez obaw o poplątanie.
Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Uwaga!
Wytrzymałość termiczna do 240°C
Wymiary: