• Nowy
Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
search
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201
  • Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201

Nici wędliniarskie bawełniane białe (240°C) 55 m Browin 310201

10,56 zł

Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Nici wędliniarskie bawełniane, w kolorze białym - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do peklowania, wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.

  • Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych m.in. szynek oraz rolad.
  • Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
  • Wytrzymała na pęknięcia - solidna, biała nić pozwala bez obaw zawiesić mięso do wysuszenia na haku
  • Nie tylko do wędliniarstwa - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
  • Wystarczy na długo - 55 metrów nici wystarczy Ci na przygotowanie wielu smakowitych potraw. Wygodna szpula sprawi, że nić zawsze będzie przechowywana w porządku, bez ryzyka poplątania.

Kochasz domowe wędliny? Często przygotowujesz własne szynki i rolady? Bawełniane, białe nici wędliniarskie idealnie sprawdzą się do ręcznego wiązania mięs. Dzięki ich wytrzymałości na wysokie temperatury - możesz przygotować z wykorzystaniem tych nici wszystkie swoje ulubione dania - zarówno te wędzone, parzone, jak i pieczone. Naturalne materiały, z których wykonane są nici, pozwalają bowiem na obróbkę cieplną mięsa, aż do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku! Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu możesz je wykorzystać np. do zawieszenia mięs na haku bez żadnych obaw o ich pęknięcie. Ze względu na neutralny kolor nici te przydadzą się nie tylko w Twojej kuchni! Z ich pomocą możesz bowiem podwiązać rośliny w swoim ogrodzie, spakować paczki lub przewiązać świąteczne prezenty! Przy wykorzystaniu takich nici z łatwością zrobisz również różne kreatywne projekty DIY. Wybierając nasz produkt, otrzymujesz, aż 55 metrów nici umieszczonych na wygodnej szpuli, umożliwiającej przechowywanie ich w porządku, bez obaw o poplątanie.

Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.

Uwaga!

Wytrzymałość termiczna do 240°C

Wymiary:

  • Ø 2 mm
  • długość 55 m
5904816916973